- Reklama -

Wild jsou blízko k nové smlouvě s klíčovým forvardem

- Reklama -

Minnesota se přibližuje k podepsání nové smlouvy s útočníkem Ryanem Hartmanem. V pátek o tom informoval Elliotte Friedman ze stanice Sportsnet.

„Žádné překvapení, v Minnesotě se přibližují k novému kontraktu pro Ryana Hartmana. Zdá se, že půjde o tříletou smlouvu s výrazným nárůstem platu ze současného 1,7 mil. dolarů,“ uvedl Friedman.

Nová smlouva by měl mít roční hodnotu okolo čtyř miliónů dolarů. Hartman vstupuje do posledního roku tříleté smlouvy, po jejímž vypršení se mohl stát nechráněným volným hráčem.

29letý Američan odehrál v minulé sezóně 59 zápasů, ve kterých vsítil 15 gólů a přidal 22 asistencí. V ročníku 2021/22 si vytvořil osobní maxima s 34 brankami a 65 body.

- Reklama -

Hartman byl draftovaný v roce 2013, kdy si jej z 30. místa vybralo Chicago. Před příchodem do Minnesoty si zahrál i za Nashville a Philadelphii.

EDIT: Minnesota v sobotu oficiálně oznámila podpis nové tříleté smlouvy v celkové hodnotě 12 mil. dolarů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -