- Reklama -

Bedard čekal vydařenější sezónu. V té příští chce být lepší

- Reklama -

Po nováčkovské sezóně, která by mu mohla vysloužit Calderovu trofej pro nejlepšího nováčka, už útočník Chicaga Connor Bedard myslí na zlepšení, která by mohl učinit jako druhák.

„Samozřejmě, chci být rychlejší,“ uvedl Bedard o víkendu. „V posilovně pravděpodobně výbušnější, potom trochu silnější v soubojích o puk a před bránou…Budu pracovat na tom, abych se pokusil více podílet na ofenzívě.“

Bedard už ukázal hodně ofenzivního talentu, když se prezentoval výbornou střelou, rozumnými přihrávkami či dokonce lakrosovým gólem. V 68 kláních ročníku vyprodukoval 22 gólů a 61 bodů, přičemž má stále jen 18 let. 14 zápasů vynechal pro zranění čelisti.

Oblastí, na které by měla poslední draftová jednička zapracovat, je i defenzíva.

- Reklama -

„Osobně si myslím, že jsem byl dobrý. Možná ne tolik dobrý, jako jsem doufal. Doufám, že budu v příští sezóně lepší. Udělám během léta vše, co budu moci, aby se tak stalo,“ dodal Bedard.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -