- Reklama -

VIDEO: Historickou první výhru Predátorů ve finále Západní konference trefil James Neal

- Reklama -

Úvodní utkání finále Západní konference play off NHL mezi Anaheim a Nashvillem dospělo do prodloužení, které trvalo přesně devět minut a 24 sekund. Po závaru před brankovištěm Ducks našel Mattias Ekholm na modré čáře volného P.K. Subbana. Ten se neunáhlil a místo střely ještě zvolil přihrávku na lépe postaveného Jamese Neala, který nekompromisní ranou z pravého kruhu ukončil zápas.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Do trajektorie jeho střely se obětavě položil Corey Perry, puk si ale našel cestu až za záda bezmocného Johna Gibsona. „Ani nevím, koho to přesně trefilo a kam, jestli brankáře, nebo hráče před ním. Ale byl to zatraceně dobrý pocit, když jsem viděl, že to skončilo v bráně,“ řekl Neal.


Bude vás zajímat:

- Reklama -

Díky trefě devětadvacetiletého kanadského útočníka si hosté připsali vítězství, které se zapíše do dějin jejich organizace jako premiérové ve finále Západní konference. Nashville proklouzl až do konferenčního finále poprvé ve své historii, tedy od sezony 1998-99, kdy vstoupil do ligy, přestože vyřazovací boje hrají Predátoři už podesáté.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -