- Reklama -

Blíží se velká změna v hokeji. NHL se na ni připravuje

- Reklama -

Co nevidět by mohlo dojít k velké změně, na kterou se podle informací insidera Elliottea Firedmana připravují týmy NHL.

Vedení soutěže informovalo na floridském střetnutí generálních manažerů klubů o budoucnosti vztahů mezi univerzitní NCAA a juniorskou CHL.

„NCAA aktivně zvažuje zrušení všech omezení pro hráče CHL, kteří by chtěli hrát v NCAA po konci kariéry v CHL,“ uvedl Friedman.

Podle Friedmana není stoprocentní, že ke změně dojde a že je nejasné, kdy by se tak potenciálně mohlo stát. NHL se připravuje, že k ní dojde. Musela by potom vyjednávat vícero věcí s Hráčskou asociací NHL.

- Reklama -

„Dohoda by mohla ovlivnit mnoho věcí, dohodu mezi NHL a CHL. Taky například, pokud je hráč draftovaný z CHL, celky NHL mají něj práva dva roky. Pokud je draftovaný z USHL anebo NCAA, mají na něj práva čtyři roky. Tohle všechno by se muselo projednat s hráči,“ konstatoval Friedman.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -