- Reklama -

Boj o služby Barryho Trotze může skončit

- Reklama -

Zkušený hlavní kouč Barry Trotz se v budoucí sezóně nevrátí na lavičku některého z týmů NHL. Po zvážení svých možnosti se nakonec rozhodl zaměřit se na svou rodinu.

„Mám nějaké záležitosti v osobním životě, o které se v rámci rodiny musím postarat. Pokud bych přijal nějakou práci, tak si myslím, že bych tomu týmu i sobě udělal trochu medvědí službu, protože být trenérem v NHL je namáhavé a vyžaduje si každý kousek z vás. Emocionálně i mentálně. Proto jsem se nemohl vydat touto cestou,“ uvedl Trotz pro ligový web.

„Neznamená to, že už nebudu trénovat. Jen nebudu koučovat v současnosti. Dělal jsem to 25 let po sobě a hodně věcí jsem odkládal. Myslím, že nastal čas, abych se jim věnoval.“

Trotz je bez práce od května, kdy ho vyhodili Islanders poté, co se s týmem nedostal do play-off. Následně se o jeho služby rozběhl velký boj, přičemž největší zájem projevoval Winnipeg.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -