- Reklama -

Bostonský Carlo: Kiks v novinách nás nažhavil

- Reklama -

Bruins si byli před šestým zápasem finále moc dobře vědomi chyby, které se dopustil deník St. Louis Post-Dispatch na svých webových stránkách. Plátek omylem zveřejnil reklamy gratulující Blues k zisku Stanley Cupu (obrázky ZDE) a kluci z Bostonu měli o motivaci navíc.
A možná i s přispěním této novinářské boty zvítězili 5:1.

„Viděli jsme to a určitě nás to nažhavilo,“ svěřil se obránce Brandon Carlo bostonské stanici WBZ.
„Soustředili jsme se na každé jednotlivé střídání a z toho jsme vycházeli. Nehleděli jsme na výhru nebo prohru. Koncentrace byla na další čas na ledě a na to, abychom tvrdě pracovali,“ prozradil zadák Medvědů klíč k důležité výhře, jež srovnala stav série na 3-3.
Carlův parťák z obranných řad Torey Krug v pondělí řekl, že chybu deníku nebylo možné přehlédnout, protože se o ní všude psalo. Fluto Shinzawa z portálu The Athletic k tomu dodal, že kopie gratulací měli hráči Bruins dokonce k dispozici k přečtení.
Boston se v podobné situaci neocitl poprvé. Během finále 2011 proti Canucks plánoval Vancouver slavnostní průvod městem ještě před začátkem rozhodujícího sedmého duelu. Ten Bruins nakonec vyhráli.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -