- Reklama -

Bude Tatar opět vyměněný?

- Reklama -

Slovenský útočník Tomáš Tatar už zažil v této sezóně jednu výměnu. Mohlo by dojít před 8. březnem i k druhé?

Tatar začal ročník v Coloradu, které jej 15. prosince vyměnilo do Seattlu. A přestože se ještě donedávna mluvilo o jeho pozitivním vlivu na hru Kraken, v ostatních zápasech se musel smířit už jen s pozicí ve čtvrtém útoku a nyní není vyloučené, že by jej mohl čekat další přestup.

Zámořský insider Elliotte Friedman ze stanice Sportsnet v pátek uvedl, že „by si mohl představit, že bude Tatar znovu vyměněný.“

Tatar, který hrál delší čas v první formaci Seattlu, momentálně tahá pětizápasovou sérii bez bodu a v posledních devíti střetnutích vyprodukoval jen gól a asistenci.

- Reklama -

33letý Slovák se může stát v létě nechráněným volným hráčem. V tomto ročníku odehrál 27 zápasů se ziskem devíti bodů (1+8) před výměnou a 25 duelů s bilancí šesti gólů a pěti asistencí po ní.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -