- Reklama -

Chicago dalo Coloradu tři góly v jedné minutě a zajistilo si účast v play off

- Reklama -

Zajímavé hokejové představení přichystal divákům souboj mezi Chicagem a Coloradem. Po dvou třetinách vedli hráči z Denveru před vyprodanými ochozy arény United Center 3:1, jenže domácí pěti góly během posledních deseti minut otočili skóre na konečných 6:3 a zajistil si účast v play off.
„V posledním době jsme odehráli hodně vyrovnaných zápasů, ve kterých jsme se dlouho nemohli v ofenzivě prosadit. V podobném duchu probíhalo i prvních 40 minut dnešního utkání,“ uvedl centr Chicaga Jonathan Toews.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


„Bylo fajn, že se k nám ve třetí části konečně puk začal odrážet na hokejky a není pochyb o tom, že to naše fanoušky dostalo do varu, což nám dodalo velkou energii. Opravdu hodně nám to pomohlo,“ dodal kapitán Blackhawks.
Rozhodující pasáž zápasu se odehrála v 52. minutě za stavu 3:1 pro Avalanche. Při obratu na 4:3 stihli Černí jestřábi vstřelit tři góly v rozmezí pouhých 34 sekund. Kontaktní branku vsítil v čase 50:17 Toews, o 17 sekund později vyrovnal slovenský forvard Richard Pánik a za dalších 17 vteřin se prosadil Artěmij Panarin.
„Bylo to úžasné. Tohle je jeden z nejlepších týmů v lize, který umí parádně otáčet zápasy. Jejich největší opory začnou hrát a naši hráči začnou kupit chyby,“ komentoval totální herní výpadek svých svěřenců hlavní kouč Colorada Jared Bednar.


Bude vás zajímat:

- Reklama -

Zkázu defenzivy mužstva z Denveru dokončil svým druhým gólem večera Jonathan Toews, definitivní tečku za utkáním dal necelé dvě sekundy před koncem do prázdné branky Marcus Krüger.
„Takhle nemůžete hrát proti týmu, jaký mají Blackhawks,“ řekl obránce Lavin Mark Barberio, jenž si připsal asistenci u trefy Svena Andrighettoa. „Začali nás válcovat, nakoplo je to a my jen seděli a sledovali je místo toho, abychom se do zápasu taky zapojili.“

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -