- Reklama -

Chystá Kane velké stěhování?

- Reklama -

Hvězdný útočník Patrick Kane přinesl nedávno pozitivní zprávu ohlede zotavování se z operace kyčelního kloubu. Pokud se však jedná o jeho budoucí působiště, je v tomto směru už delší dobu ticho. Nyní ale přišla na světlo světa zajímavá informace.

Dlouholetý forvard Chicaga dohrál minulý ročník za Rangers a zdá se, že by mohl působit i v dalším týmu Original Six.

John Dietz z chicagského deníku Daily Herald tvrdí, že by Kane mohl následovat stopy svého dobrého přítele Alexe DeBrincata a podepsat smlouvu s Detroitem.

„Někdo, kdo zná Kanea velmi dobře mi řekl, že mu Kane prozradil, že chtěl následovat Alexe DeBrincata, pokud by toho byl schopný. Samozřejmě tam musí být vzájemný zájem, takže uvidíme, zda jej Detroit projeví,“ poznamenal Dietz.

- Reklama -

Kane, který by se mohl vrátit do akce v lednu, případně i dříve, odehrál v minulé sezóně 73 zápasů, ve kterých zaznamenal 21 gólů a 36 asistencí.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -