- Reklama -

Co bude dál s Patrickem Kanem?

- Reklama -

Přestože si hvězdný křídelník Patrick Kane své působení v Detroitu užil, je pro něj těžké říct, zda s ním jako potenciálně nechráněný volný hráč podepíše další smlouvu.

„Uvidíme, co se bude dít,“ uvedl Kane ve čtvrtek. „Jsem si jistý, že můj agent a generální manažer Steve Yzerman spolu budou jednat…“

Kane podepsal s Red Wings roční kontrakt za 2,75 mil. dolarů v listopadu poté, co se zotavil z operace kyčelního kloubu. V 50 zápasech vyprodukoval 20 branek a 47 bodů, aby byl od svého debutu druhým nejproduktivnějším hráčem týmu.

„Když jsem se v této sezóně vracel, bylo moje rozhodnutí založené na tom, abych hrál v dobrém týmu. V celku, do kterého bych se hodil. A samozřejmě jsem se těšil na to, že budu znovu hrát s Alexem (DeBrincatem),“ konstatoval Kane.

- Reklama -

Trojnásobný vítěz Stanley Cupu pomohl Detroitu bojovat o play-off až do poslední chvíle. Nakonec to nevyšlo a tým jen těsně nepostoupil.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -