- Reklama -

Skvělé zprávy! V Utahu je o NHL velký zájem

- Reklama -

Jen 24 hodin poté, co Rada guvernérů NHL jednohlasně schválila prodej hokejových operací Arizony do ruk Ryana Smithe, přinesl Pierre LeBrun ze stanice TSN skvělé informace o stavu zájmu o NHL v Salt Lake City.

LeBrun prozradil, že fanoušci v Utahu zaplatili už zálohu na více než 20 tisíc sezónních permanentek.

Tým bude hrát v Delta Center, aréně určené primárně pro tým NBA Utah Jazz. I z toho důvodu je v ní jen 12 tisíc míst bez překážek ve výhledu po nainstalování plochy pro lední hokej.

Komisionář NHL Gary Bettman už ve čtvrtek avizoval, že Smith a jeho skupina zrenovují halu tak, aby se kapacita pro hokejové zápasy zvýšila do dvou let na zhruba 17 000 diváků.

- Reklama -

Přestože se 12 000 diváků pro první ročník v Utahu nezdá jako velké číslo, oproti Mullett Aréně, v niž hráli Coyotes, to bude obrovský skok. Do univerzitní haly se vměstnalo na klání NHL jen 4600 fanoušků.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -