- Reklama -

NHL je na cestě do Salt Lake City!

- Reklama -

Arizona bude pravděpodobně prodaná majiteli celku NBA Utah Jazz Ryanu Smithovi krátce po posledním zápasu týmu v této sezóně a bude zahrnovat garanci návratu NHL do Arizony.

Součástí prodeje organizace bude podmínka, že pokud se současnému majitelovi Coyotes Alexi Meruelovi podaří vybudovat do pěti let novou arénu, NHL se do Arizony vrátí formou expanze. Informovala o tom agentura AP.

Prodej organizace v hodnotě jedné miliardy dolarů by se měl uskutečnit nejpozději do startu play-off. Nejspíše by se měly hokejové operace přesunout do ruk NHL a potom ke Smithovi, který klub přestěhuje do Salt Lake City v Utahu.

Tisková konference Meruela a komisionáře NHL Garyho Bettmana se očekává příští týden, kdy bude dohoda zpečetěná. Liga podporuje plány výstavby nové arény v Arizoně, ale neuměla se smířit s hraním zápasů v univerzitní hale s kapacitou necelých pěti tisíc diváků.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -