- Reklama -

Columbus přišel o kapitána Foligna. Na marodku ho poslal Brad Malone, jenž se vyhne dodatečnému trestu

- Reklama -

Americký hokejista Nick Foligno je kvůli zranění v horní části těla mimo hru na neurčitou dobu a vedení Columbusu ho v sobotu zapsalo na listinu zraněných hráčů. Uvolněné místo v sestavě Modrokabátníků zaujal Kerby Rychel, který byl povolán ze záložního celku Lake Erie Monsters (AHL). Zástupce zámořských médií o tom informoval generální manažer mužstva z Ohia Jarmo Kekäläinen.
Kapitána Blue Jackets se zranil v pátečním utkání na ledě Caroliny. Ze hry ho vyřadil zákrok Brada Malonea. Centr Hurricanes zasáhl Foligna, který předtím už odehrál kotouč, ve 46. minutě levou stranou těla do hlavy.

Rozhodčí nechali počínání šestadvacetiletého forvarda Caroliny bez povšimnutí. Nebezpečný zákrok na Foligna si však Blue Jackets nenechali líbit a v čase 49:22 tak zápas okořenila bitka mezi Bradem Malonem a mstitelem Brandonem Dubinskym.

Zákrokem Malonea na Foligna se zabývala i disciplinární komise soutěže, ale nakonec v tomto případě dodatečný trest neudělila.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -