- Reklama -

Další obvinění z rasismu! Skandál hýbe organizací Panthers

- Reklama -

NHL vyšetřuje obvinění týkající se bývalého generálního manažera Floridy Dalea Tallona. Emily Kaplanové ze stanice ESPN to potvrdilo vedení soutěže.
Někdejší hokejový funkcionář je obviněný z toho, že během pobytu v karanténní bublině v Torontu opakovaně používal rasistická a rasově necitlivá vyjádření.

HOKEJOVÁ BOMBA: Roušky NHL za pár kaček!

„Nejsem v žádném případě rasista. Nikdy jsem nic takového nepoužíval,“ cituje Talonova slova George Richards z portálu FlaHockeyNow.
Tallon dodal, že věří, že nedorozumění se týká jeho reakce na řeč Matta Dumby. Obránce Minnesoty se 1. srpna vyjadřoval k rasové nerovnosti, která panuje v hokeji.
„Říká se, že jsem něco povídal po Dumbově projevu, ale já si ho ani nepamatuju. Dokonce jsem ani nevěděl, že je Dumba černoch,“ bránil se Tallon.
Florida incident nehodlá komentovat, jelikož s Tallonem rozvázala 10. srpna pracovní poměr.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -