- Reklama -

David Rittich si připsal pátou výhru v sezoně: Každý bod je pro nás důležitý

Gólman David Rittich pomohl 39 zákroky k vítězství 4:2 na ledě Nashville Predators a byl vyhlášený druhou hvězdou zápasu. „Věřím, že tohle nám pomůže obrátit list a začneme opět vyhrávat,“ reagoval český brankář, pro něhož to byl jedenáctý zápas v sezoně. Celkem při nich pobral pět vítězství.
Tohle přišlo v pravý čas. Kings předtím čtyřikrát v řadě prohráli, po výborném vstupu do sezony uvadli. Z posledních 17 utkání to pro ně byla teprve třetí výhra.
„Je skvělé, že do pauzy během All-Star Game jdeme s vítězstvím. Je to opravdu pro nás důležitá výhra proti týmu, který držel divokou kartu,“ zmínil gólman Predators, kteří po porážce přišli o poslední postupové místo do play off.
V rámci Západní konference se na sedmé pozici drží právě Kings, kteří profitují z toho, že v první polovině ročníku brali jedno vítězství za druhým. Takže si udělali náskok, který se ovšem povážlivě ztenčuje. Teď doufají, že se po triumfu proti Predators zase rozjedou. „V naší situaci je každý bod důležitý. Takže jsem rád, že jsme získali dva,“ dodal jednatřicetiletý Rittich, který v sezoně odchytal 16 zápasů za Ontario Reign v AHL.
Zdroj: NHL.com
- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -