- Reklama -

Divoké změny v Nashvillu. Barry Trotz se pevně chytil otěží

- Reklama -

Nashville Predators zažili nevydařenou sezonu, na jejich soupisce tak nezůstal kámen na kameni. Nejdůležitější změna však proběhla ve vedení, následující sezona bude první, kterou z pozice GM odřídí Barry Trotz.

A někdejší dlouholetý trenér Predators rozhodně nezahálí při své první off-season v této pozici. Ze smlouvy vyplatil útočníka Matta Duchenea, do Colorada vyměnil Ryana Johansena.

Na straně příchodů pak hned první den volného trhu učinil tři velmi zajímavé podpisy. Kvalitou je určitě nejzajímavější jméno Ryana O’Reillyho, který je vítězem Conn Smythe Trophy z roku 2019 a uplynulou sezonu dohrával v Torontu. Nashvillu kývl na čtyřletou smlouvu na 4,5 milionu dolarů ročně.

Další posilou Nashvillu se stal obránce Luke Schenn, který si po tři roky vydělá v městě country 2,75 milionu dolarů ročně. Třetím zajímavým podpisem se stal Švéd Gustav Nyquist, který uplynulou sezonu rozdělil mezi Blue Jackets a Wild. Bývalý útočník Detroitu nebo San Jose si v následujících dvou letech vydělá dohromady 6,37 milionu dolarů.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -