- Reklama -

Dubas si pomalu odškrtává položky v úkolníčku. Kapanen a Johnsson zůstávají

- Reklama -

Fanshop týmuDivoké léto pro GM Toronta Kyla Dubase začalo pozitivně. Dva významní omezeně volní hráči, Kasperi Kapanen a Andreas Johnsson podepsali nové kontrakty.
Dvojice mladých útočníků netrucovala jako loni William Nylander a se svým dosavadním zaměstnavatelem se dohodla před 1. červencem. Dvaadvacetiletý Fin Kapanen má za sebou první kompletní ročník v NHL. V 78 utkáních si připsal slušných 44 bodů za 20 gólů a 24 asistencí. Vedení Maple Leafs za to syna někdejší legendy Samiho Kapanena odměnilo tříletou smlouvou, která rodákovi z Kuopia vynese ročně 3,2 milionů dolarů.


Andreas Johnsson je sice o dva roky starší než jeho spoluhráč, stejně jako Kapanen ale teprve letos absolvoval kompletní ročník v nejprestižnější hokejové lize světa. S finským spoluhráčem měl taktéž téměř totožné statistiky – 73 zápasů, 43 bodů (20+23). Torontu se upsal na čtyři roky za 3,4 milionů dolarů.


Dubas ale stále nemá vyhráno. Akutně musí vyřešit zapeklitou situaci s další významnou součástí ofenzivy Javorových listů – Mitchem Marnerem. Kdy se dočkáme rozuzlení této ságy?
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -