- Reklama -

Edmonton vyhodil hlavního trenéra

- Reklama -

Edmonton vyhodil ze své pozice hlavního kouče Jaye Woodcrofta. Informaci jako první přinesl Elliotte Friedman ze stanice Sportsnet.

Změna přichází poté, co mužstvo vykročilo do nové sezóny s bilancí 3-9-1.

Woodcroft se postavil za lavičku Oilers v únoru 2022 po odchodu Davea Tippetta. Woodcroft tehdy dokráčel k bilanci 26-9-3 a tým dovedl až do finále Západní konference.

Sezónu 2022/23 zakončil s Oilers se 109 body předtím, než byl tým vyřazen ve druhém kole play-off.

- Reklama -

Než se postavil na lavičku NHL, koučoval Woodcroft čtyři roky farmu Oilers Bakersfield Condors. V ročníku 2020/21 s nimi získal titul.

Novým trenérem Edmontonu má být podle Friedmana Kris Knoblauch, který nyní vede farmu AHL v Hartfordu. Z OHL má zkušenosti s Connorem McDavidem, kterého koučoval v celku Erie.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -