- Reklama -

Holland: Máme mnoho želízek v ohni

- Reklama -

Generální manažer Edmontonu Ken Holland si týden před přestupovou uzávěrkou nechává otevřené různé možnosti na posílení mužstva.

„Nemůžu vám říct, co se stane. Co vám můžu říct, je to, že máme mnoho želízek v ohni,“ uvedl Holland pro stanici Sportsnet. „Absolvoval jsem mnoho interních rozhovorů s našimi trenéry…“

Oilers by měli být před pátkem v pozici nakupujícího poté, co zažili významné zlepšení od příchodu kouče Krise Knoblaucha na lavičku.

„Od té doby, co jsem se tu stal generálním manažerem, jsem před přestupovou uzávěrkou získal dvakrát dva hráče a jednou tři. Ať už hráče máte rádi anebo ne, realita je taková, že děláme výměny před každou uzávěrkou,“ zkonstatoval Holland.

- Reklama -

Holland například v minulé sezóně získal beka Mattiase Ekholma a centra Nicka Bjugstada. V tomto roce má k dispozici přibližně 2,3 mil. dolarů pod platovým stropem.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -