- Reklama -

Eichle, jsi slabý, vyslal kouč jasný signál

- Reklama -

Většinu sezóny bylo Vegas v čele Pacifické divize, ale po trápení v posledním období se zařadilo za Seattle. Prohrálo čtyři z posledních pěti zápasů, za což mohla z velké míry zranění klíčových hráčů. Jiní zase podávali neuspokojivé výkony. Trenér Bruce Cassidy v pátek poukázal na hvězdného centra Jacka Eichela.

„Jack pro nás jednoduše není stejnou hnací silou na obou koncích ledu, jako byl na začátku ročníku,“ uvedl Cassidy.

„Očekávání se u něj nenaplňují. Potřebuje být lepší, hlavně, když nám v ofenzívě chybí několik hráčů. Musí být jedním z hnacích motorů.“

V posledních třech duelech zaznamenal Eichel jen jednu asistenci a čtyři minusové body. Ke konci roku 2022 vynechal téměř měsíce pro zranění dolní části těla. V 33 zápasech má kontě 15 gólů a 34 bodů. Jeho pokles produktivity přišel v čase, kdy týmu chybí Mark Stone.

- Reklama -

„Potřebujeme od některých našich hráčů, aby byli lepší,“ zdůraznil Cassidy.

Golden Knights v sobotu přivítají Washington a následně absolvují šestizápasový výjezd.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -