- Reklama -

Fauluješ? Sedíš! vyškolil Julien Domiho

- Reklama -

Claude Julien se s hříšníky nemazlí a nebojí se „posadit“ ani talentovaného forvarda.
Hlavní kouč Canadiens svého rozhodnutí stáhnout ze hry ve druhé třetině středečního utkání proti Chicagu Maxe Domiho nelitoval a měl pro svůj krok jasné vysvětlení.
Přesilovku, ve které navýšili Hawks své vedení na 3:1, nabídl soupeři zbytečným zákrokem právě 24letý Kanaďan.



„Je to jednoduché. Udělal jsem to, co jsem musel udělat,“ citoval Julienova pozápasová slova Eric Engels ze stanice Sportsnet. „Nemusím to už více obhajovat. Není to poprvé, co dostal takto hloupý trest.“
Domi obdržel dvě minuty za hrubost při souboji s útočníkem Matthewem Highmorem a Alex DeBrincat příležitost zužitkoval třetím gólem Jestřábů v duelu. Ten nakonec hosté z Illinois získali v poměru 4:1.
Julien posléze Domiho nenechal po zbytek druhého dějství hrát a hokejista se dostal znovu na led až v záverečné dvacetiminutovce.
„Samozřejmě jsem se nesnažil faulovat,“ kál se Domi po utkání. „Pak jsem se ale díval na záběry a faul to byl. Tak to prostě chodí. Bohužel z toho skórovali.“
Jeho slabá chvilka přitom přišla v krajně nevhodnou dobu. Montreal prohrál deváté z posledních 11 střetnutí, zhoršil si bilanci v tomto ročníku na 20-21-7 a od postupové pozice ve Východní konferenci jej dělí devět bodů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -