- Reklama -

Filip Zadina zazářil dvěma góly a dvěma přihrávkami

- Reklama -

Filip Zadina dnes předvedl špičkovou hru, když napřed ve druhé třetině pomohl svými asistencemi dorovnat jednobodový náskok Calgary Flames v zápětí i navýšit skóre pro San Jose Sharks.

Hra plná gólů pokračovala a po gólu do šatny od protivníka bylo skóre 3:2 ve prospěch Sharks. Ve třetí třetině se ale znovu Filipu Zadinovi podařilo prosadit a během minuty nastřílel dva góly. Celkově Sharks vyhráli nad Flames 6:3.

„Bylo to skvělý pocit,“ komentoval svůj výkon Filip Zadina a rozvedl celou sérii gólů: „Moc se naší sestavě nedařilo, ale tvrdá práce dnes přinesla svoje ovoce. V přihrávkách jsem byl trpělivý a když jsem viděl spoluhráče v přijíždět zcela nehlídané, tak jsem jim prostě nahrál. Spoluhráči se mi pak snažili pomoct k hattricku, ale už prostě nebyla situace, i tak jsem nadšený z výsledku.“

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -