- Reklama -

Flyers prohráli 13. zápas v řadě. Kouče měnit nebudou

- Reklama -

Flyers v úterý oznámili, že Mike Yeo zůstane trenérem mužstva do konce aktuální sezóny. Jeho mužstvo následně prohrálo 13. zápas v řadě, což je nejdelší období bez vítězství v klubové historii.

Yeo nahradil Alaina Vigneaulta 6. prosince a Philadelphia má od té doby bilanci 5-12-4. Klub naposledy vyhrál 29. prosince.

Předtím než se chopil kormidla u Flyers, měl Yeo bilanci 246-181-55 v základní části a 17-22 v play-off. Vedl Minnesotu a St. Louis.

Pensylvánský celek v úterý najal do pozice asistenta trenéra Johna Torchettiho. Ten v NHL naposledy pracoval jako dočasný kouč Wild v ročníku 2015/16. Stejná místa měl v minulosti i v Los Angeles a na Floridě. Asistenta zastával u Lightning, Panthers, Kings, Blackhawks, Thrashers a Red Wings.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -