- Reklama -

Habs hlásí ztráty v obraně i útoku

- Reklama -

Montreal oznámil, že obránce Kaiden Guhle vynechá zbytek této sezóny pro zranění kotníku. Canadiens se zranil i forvard Josh Anderson.

Guhle vynechal už zápasy proti Tampě hrané v sobotu a úterý. Naposledy odehrál víc než 18 minut ve čtvrtek proti Floridě.

21letý Kanaďan absolvoval ve své nováčkovské sezóně 44 utkání, ve kterých zaznamenal čtyři góly a 14 asistencí.

Anderson nedohrál úterní zápas pro zranění dolní části těla, které utrpěl při snaze vsítit gól do prázdné brány. Po souboji s Michailem Sergačevem narazil do brankové konstrukce.

- Reklama -

Habs po duelu informovali, že 28letý Kanaďan nevycestuje s týmem do Bostonu a ve středu absolvuje víc vyšetření. V tomto ročníku naskočil do 69 zápasů, v nichž zaznamenal 32 bodů (21+11).

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -