- Reklama -

Habs potřebují vylepšit útok. Koho se zbaví?

- Reklama -

Zámořský odborník Eric Engels ze stanice Sportsnet zdůraznil to, co bylo řečeno již vícekrát – Montreal potřebuje v létě zlepšit hloubku své ofenzívy.

Zdravý Kirby Dach a zlepšující se mladí hráči jako Juraj Slafkovský a Alex Newhook by měli v příští sezóně pomoci ofenzívě týmu. Generální manažer Kent Hughes ale musí využít některého z hromady obránců a některou ze značného množství draftových voleb na získání útočníka, který by pomáhal se střílením gólů.

Jean-Charles Lajoie a Tony Marinaro z TVA Sports zase věří, že by se Canadiens měli rozloučit s útočníkem Joshem Andersonem, který se v této sezóně mimořádně trápil.

Lajoie dokonce navrhuje, aby si Montreal udržel polovinu jeho 5,5miliónového cap hitu při výměně anebo ho vykoupil ze zbylých tří let jeho smlouvy.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -