- Reklama -

Hertl zastínil MacKinnona! Doufám, že to viděly děti, smál se český útočník po zápase

- Reklama -

Tomáš Hertl se ve Vegas pořádně rozjíždí.V minulém duelu oslavil první branku, teď v zápase se super silným Coloradem, které táhne hvězdný Nathan MacKinnnon, vstřelil vítěznou trefu v prodloužení! A jeho Vegas Golden Knights se tak povedl parádní obrat. Vždyť ještě na ve třetí třetině prohrávali 0:3! Ale i díky Hertlovi se jim zápas povedlo otočit do vítězného konce.

Navíc se přiblížili na jediný bod třetí pozici v Pacifické divizi. Vyhnout se střetu s top týmem v prvním kole Stanley Cupu, který jim hrozí v případě, že by zůstali na pozici divoké karty, by určitě ocenili.

„Je skvělé vyhrát proti tak silnému týmu týmu jako Colorado. A vždy jse super se trefit v prodloužení. Hráli jsme jednoduše, dali pár branek. Chceme se co nejlépe připravit na play-off a já doufám, že dalších pár branek dám právě ve vyřazovacích bojí.“ říkal po zápase Hertl, kterému jednu branku neuznali už v průběhu zápasu po trenérské výzvě. „Vlastně je to dobře. Vítězný gól v prodloužení je lepší. Ale stejně si myslím, že mohl platit. Brankář byl přeci jen trochu venku podle mě. Užil jsem si to, moje děti se přišly poprvé podívat na to, jak hraju, tak doufám, že tu branku viděli. Je zábava, tady hrát,“ říkal rozesmátý Hertl po zápase.

Zdroj: nhl.com/cs

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -