- Reklama -

Hertlova první trefa před fanoušky ve Vegas! Je zábava tu hrát, smál se po zápase

- Reklama -

Tomáš Hertl si užil první zápas před domácím publikem ve Vegas. Český útočník, který se na závěr přestupního období postaral o šok, když po letech odešel z tápajícího San Jose Sharks do Vegas Golden Knights, posledních vítězů Stanley Cupu, se hned uvedl první brankou v novém dresu!

Nejprve zabojoval u mantinelu, a pak si po střele spoluhráče bleskurychle našel odražený puk a zametl jej z ostrého úhlu za Marca-André Fleuryho. Později měl ještě jednu šanci, ale podruhé proti brankářské legendě neuspěl. I tak povedený večer! Hertl si užil ovace pro 3. hvězdu utkání a Vegas si potvrdilo účast v play-off.

„Bylo to skvělé! Všichni měli radost, i fanoušci. Je skvělé se poprvé trefit před domácími fanoušky, protože je prostě zábava tady hrát. Ještě větší radost ale mám z toho, že jsme urvali místo v play-off,“ řekl po zápase Hertl s úsměvem od ucha k uchu.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -