- Reklama -

Hry jsou pro nás velkým narušením sezóny, vyslal Bettman jasný vzkaz

- Reklama -

Nejvyšší představitel NHL Gary Bettman zůstává ohledně myšlenky účasti hráčů NHL na zimních hrách v Pekingu 2022 stále skeptický. Jeho vyjádření během setkání s novináři ve Stockholmu před zápasem Global Series dávají jasně najevo, že jeho postoj se zatím nezměnil.
„Nechci znít v tomto ohledu jako zaseknutá páska, ale jít na olympiádu je pro nás těžký úkol,“ řekl v pátek komisionář.



Liga v dubnu 2017 oznámila, že se nezúčastní Her 2018. NHL tak na akci pod pěti kruhy chyběla poprvé od roku 1998 a Bettman podle všeho preferuje zachování současného stavu.
„Vím, že hráči by rádi své vlasti reprezentovali, vím, že by tam chtěli jet a vím, že hráči, kteří by tam nejeli, by měli přestávku uprostřed sezóny. Jednoduše je to z našeho pohledu neskutečné narušení ročníku,“ uvedl Bettman.
Nejmocnější muž světového hokeje taktéž potvrdil, že se nedávno sešel s prezidentem IIHF Reném Faselem. K průlomu v jednáních ale nedošlo.
„Měli jsme schůzku. A předtím mnoho dalších. Není tam nic nového ke sdělení,“ pokračoval 67letý funkcionář. „Řekl bych, že to byla více filozofická a proceduální diskuze. Donald Fehr (výkonný ředitel NHLPA) tam byl také, ale nemám pro vás nic, co by bylo nového.“

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -