- Reklama -

Hvězda Ducks je na cestě do jiného týmu

- Reklama -

Hned, když John Klingberg podepsal roční kontrakt s Anaheimem, začalo se o něm mluvit jako o kandidátovi na výměnu před uzávěrkou přestupů. Hvězdný zadák nyní udělal další krok, který pravděpodobnost výměny před 3. březnem zvyšuje.

Pierre LeBrun ze stanice TSN informuje, že 30letý Švéd poskytl vedení Ducks seznam 10 týmů, do kterých by akceptoval výměnu. Není však vyloučeno, že by nakonec přikývl i týmu mimo seznam.

„Realita je taková, že Klingberg chce jít do týmu s ambicemi…jeho zástupci budou chtít pracovat s Anaheimem na tom, aby získali nejlepší dohodu, která by ho dostala do týmu pro play-off,“ poznamenal LeBrun.

Klingberg, který se spojoval například s Edmontonem, zaznamenal v prvních 35 zápasech sezóny 13 bodů za pět branek a osm asistencí. Jeho smlouva má cap hit ve výši 7 mil. dolarů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -