- Reklama -

Klingberg už prý dres Maple Leafs neoblékne

- Reklama -

Obránce John Klingberg podepsal před touto sezonou smlouvu jako volný hráč s Toronto Maple Leafs. Švédský obránce si ale v prvních 14 zápasech v novém působišti nezískal přízeň fanoušků, kteří na něj házeli neúspěchy svého mužstva. Aby neštěstí nebylo málo, zkušený obránce se zranil. A to natolik vážně, že jej management Toronta zapsal na Listinu dlouhodobě zraněných (LTIR).

Situace je údajně natolik vážná, že podle hokejového insidera Mikea Johnsona je v sázce kariéra švédského obránce.

„Už nebude hrát. Minulý týden, když byl vyškrtnutý ze sestavy, tak to bylo kvůli zranění, které ho už trápí roky. Okamžitě mi to bylo divné. Letěl jsem s ním poté ze Švédska a bylo vidět, jak špatně chodí, má očividně bolesti. Je z toho naprosto zdrcený, myslím si, že je velká pravděpodobnost, že už hrát nebude,“ uvedl bývalý hráč Maple Leafs, který nyní pracuje v médiích.

Klingberg dlouhé roky nastupoval za Dallas Stars, loňský rok rozdělil mezi Anaheim a Minnesotu. V kariéře už dvakrát absolvoval operaci kyčle. S těmito problémy se nejspíše potýká i nyní. Maple Leafs jej zapsali na Listinu dlouhodobě zraněných a není jasné, jaké budou jejich další kroky. Klingberg má smlouvu na 4,15 milionu dolarů ročně. Dosud za Maple Leafs odehrál 14 zápasů, připsal si pět asistencí a ve statistice +/- má sedm záporných bodů.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -