- Reklama -

Jak vybruslit z trapasu při zpěvu hymny

- Reklama -

Všelijakých trapasů při zpěvu státní hymny na hokejových zápasech jsme už viděli dost. Zapomenutý text nebo falešné tóny, to se čas od času přihodí. Co se ovšem tento pátek stalo Marku Donnellymu, jste asi ještě neviděli.
Zpěvák, jenž tradičně interpretuje kanadskou hymnu při domácích zápasech týmu Vancouver Canucks, v pátek zpíval na bruslích, když náhle upadl při přejíždění červeného koberce.
Zachoval se však jako pravý profesionál. Bez mrknutí oka vstal a pokračoval ve zpěvu, aniž by vynechal jediný tón! Za svůj počin tak namísto pošklebování sklidil ohromný aplaus a obdiv. Jeho kousek se stal okamžitě hitem internetu.
Donnellyho si na zpěv hymny před úvodním domácím zápasem sezóny pozval klub Penticton Vees z BCHL (British Columbia Hockey League). Aby zaujal publikum, rozhodl se zkušený pěvec nazout brusle. To se mu ale nakonec vymstilo.
Sotva zazněly první tóny hymny, nevšiml si Donnelly, ponořený do zpěvu, červeného koberce položeného na ledě pro slavnostní zahajovací ceremoniál. Jeho krkolomný pád nejprve všechny v hale vyděsil, Donnelly však jako pravý profesionál nehnul brvou a pokračoval ve zpěvu, jako by se nic nestalo. A to přesto, že při pokusu vstát málem znovu upadl. Ohromené publikum vyzval, aby zpívalo s ním a nadšení diváci tak učinili.
Nebylo to poprvé, co pěvec přezdívaný „Mr. O Canada“ zpíval na bruslích. V roce 2013 se však jeho vystoupení obešlo bez incidentu. Na jeho páteční kousek se ovšem jen tak nezapomene.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Roman Blaha
Senior hockey writer at nhlnews.cz. Teacher, speaker, father of two. Vancouver 2010 volunteer. Best hockey ever: Canada Cup '87. Favourite players: Wayne Gretzky, Steve Yzerman.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -