- Reklama -

Jaká je budoucnost Jakuba Vrány v St. Louis?

- Reklama -

Jeremy Rutherford z portálu The Athletic se zamyslel nad tím, jak bude vypadat budoucnost českého forvarda Jakuba Vrány v týmu St. Louis.

Vrána byl v této sezóně už šestkrát zdravým náhradníkem, přičemž nehrál ani v posledních dvou zápasech. V 17 duelech, které odehrál, zaznamenal jen dva góly a čtyři asistence.

Rutherford se nemyslí, že situace pro 27letého Čecha dopadne dobře. Nejedná se podle něj o typ hráče, který má trenér Craig Berube v oblibě.

Další insider, Lyle Richardson, tvrdí, že Vrána ukázal, že dokáže být na nejvyšší úrovni produktivní, má ale problémy s vyrovnaností výkonů. V posledních letech ho také omezovala zranění a nějaký čas strávil i v Asistenčním programu NHL/NHLPA.

- Reklama -

Vrána byl vyměněný k Blues v minulé sezóně z Detroitu. Po příchodu do St. Louis se mu dařilo velmi dobře, když v 20 zápasech vstřelil 10 gólů a přidal čtyři asistence. Na to však v tomto ročníku nenavázal. Po sezóně mu vyprší smlouva s cap hitem 5,25 mil. dolarů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -