- Reklama -

J*bat vesmír! Sergačov dal po dalším zranění průchod emocím

- Reklama -

Ruský obránce Michail Sergačov má v posledních sezonách velkou smůlu na zranění. Po kolizi s Alexisem Lafreniere ho museli zdravotníci odvézt z ledu na nosítkách.

Pouhé dvě třetiny si mohl Michail Sergačov užívat návrat na led NHL. Avšak po střetu s Alexisem Lafrenierem ale opouštěl ledovou plochu na nosítkách kvůli zranění levé nohy. Ve zmiňovaném zápase s Rangers se vracel po 17 zápasové pauze kvůli jinému zranění nohy. Nyní bude opět chybět svému týmu.

“Bylo vidět, že je mezi hráči oblíbený a že jim na něm záleží. Všichni v tu chvíli opustili střídačku. Emoce šli na povrch, jde už o víc než jen o hokej,” komentoval celou záležitost trener Tampy Jon Cooper.

- Reklama -

“Proč zase já? Proč teď? Po všech těch zmeškaných zápasech se vrátím a zase se hned zraním? Je to strašné, nespravedlivé. Snažím se zůstat v klidu a pozitivním, ale je to nemožné. Potom, co všechno udělám správně, se stane tohle. Vesmír je nepředvídatelný a má své plány, ale stejně – j*bat ho,” vypsal se na svém Instagramu obránce Tampy.

V tuto chvíli není jasné, jak dlouho bude mladý bek Tampě chybět. Podle slov Victora Hedmana to však zřejmě bude na delší dobu.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -