- Reklama -

Je Nečas hráčem pro výměnu?

- Reklama -

Útočník Martin Nečas se 13. července může stát chráněným volným hráčem, ale existuje možnost, že by se v příští sezóně už v dresu Caroliny nemusel objevit.

23letému Čechovi končí nováčkovská smlouva po sezóně, ve které zaznamenal 14 branek a 26 asistencí v 78 střetnutích. V play-off přidal pět asistencí ve 14 duelech.

Insider Pierre LeBrun ze stanice TSN tvrdí, že přestože má v sobě Nečas hodně potenciálu, v Carolině jej zastínil Seth Jarvis a klub by jej mohl za určitých okolností během léta vyměnit.

„Týmy volají Hurricanes ohledem tohoto mladého chlapíka a nevím, zda jej Carolina skutečně chce vyměnit, ale myslím si, že pokud by se nějaká nabídka dostala do bodu, ve kterém by opačným směrem mohl jít mladý obránce, tak by jí Hurricanes naslouchali,“ uvedl LeBrun.

- Reklama -

Carolina draftovala Nečase v roce 2017 z 12. místa. Od té doby odehrál v NHL 203 zápasů se ziskem 119 bodů (45+74). V 33 duelech play-off přidal 14 bodů (3+11).

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -