- Reklama -

Jets si upsali tančícího gólmana

- Reklama -

Fanshop týmu
Winnipeg v sobotu oznámil, že podepsal tříletou nováčkovskou smlouvu s brankářem Michailem Berdinem. Dvacetiletý rodák z ruské Ufy, který strávil poslední dvě sezóny v zámořské juniorské soutěži USHL, si ročně vydělá v průměru 766 666 dolarů.
Berdin se dostal do povědomí hokejových fanoušků loni na podzim, když svérázně oslavil svůj gól vstřelený zpoza vlastní brány. Neobvyklou herní situaci tehdy zpestřil originálními pohyby na ledě.


Jets Berdina draftovali v roce 2016 z celkového 157. místa. Od té doby chytal v dresu týmu Sioux Falls Stampede s celkovou bilancí 38-25-9 a 92,2procentní úspěšností zákroků.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -