- Reklama -

Kasperi Kapanen v problémech. Ve Finsku řídil pod vlivem

- Reklama -

Sedmadvacetiletý útočník Kasperi Kapanen se připravuje na první celou sezonu v dresu St. Louis Blues poté, co byl v uplynulé sezoně vytrejdován z Pittsburghu. Při přípravě ve své domovině ale porušil zákon. St. Louis potvrdili, že hlavní roli v incidentu hrál alkohol, pod jehož vlivem měl Kapanen sednout ve Finsku za volat.

Kapanen se po této sezoně stane neomezeným volným hráčem. Má tedy před sebou klíčový ročník, ve kterém bude bojovat o další smlouvu. „Před měsícem jsem udělal velkou chybu ve svém úsudku a jsem plně připravený nést následky. Omlouvám se své rodině, organizaci Blues, mým spoluhráčům a fanouškům. Jsem si vědom závažnosti svého prohřešku a budu se snažit opět získat vaši důvěru,“ uvedl i navzdory pokračujícímu vyšetřování Kasperi Kapanen.

Finský křídelník v NHL hrál v Torontu, Pittsburghu a St. Louis. Zatím nejvydařenější ročník zažil v dresu Maple Leafs v sezoně 2018/2019, kdy v 78 utkáních nasbíral 44 bodů. Po loňském trejdu do Blues pookřál, když do konce základní části nasbíral v 23 zápasech 14 bodů.

- Reklama -

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -