- Reklama -

Kassianovy pěsti poslaly Dubinského na delší marodku

- Reklama -

Zack Kassian má tvrdou ránu.
V úterý se o tom přesvědčil i útočník Blue Jackets Brandon Dubinsky, který si s Kassianem ke konci úterního souboje Columbusu s Edmontonem vyměnil několik úderů pěstí. A jak vidno, lépe mířily ty ze strany edmontonského forvarda.
Dubinsky opouštěl led po bitce velmi pomalu a těžce. Klub ale navíc ve středu oznámil, že mu jedna z ran způsobila frakturu v oblasti očnicové dutiny. Známého bitkaře bude vážný úraz stát šest až osm týdnů mimo hru.
Generální manažer Blue Jackets Jarmo Kekalainen dodal, že zranění obličeje nebude mít u Dubinského žádné trvalé následky a neomezí funkci oka ani zrak.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -