- Reklama -

Kde zakotví Adam Henrique? Zájem o něj má být monstrózní

- Reklama -

 

Zkušený útočník Anaheimu Adam Henrique zažívá vydařený ročník, díky čemuž se dostal do hledáčku úspěšnějších týmů, které přemýšlí, jak dále vyztužit své soupisky před play-off. V zákulisí se mluví o zájmu až 10 klubů.

Anaheim je už několikátý rok ve fázi přestavby a plní roli jednoho z otloukánků ligy. I přesto na jejich soupisce najdete pár jmen, které slibují velký potenciál s výhledem na letošní trade deadline. Jedním z takových jmen je bezesporu Adam Henrique. Třiatřicetiletý centr se po sezóně může stát neomezeným volným hráčem. Letos zatím v 48 utkáních nasbíral velmi slušných 32 bodů.

Ligový Insider Frank Seravalli očekává, že před play-off o Henriqueho bude usilovat až desítka klubů, mezi které podle něj patří Boston Bruins, Colorado Avalanche, Dallas Stars, Edmonton Oilers, Florida Panthers, New Jersey Devils, New York Rangers, Toronto Maple Leafs, Vancouver Canucks a Winnipeg Jets. Vyřazovacími boji zocelený centr je nedostatkové zboží, dá se tedy očekávat, že se o někdejšího hráče Devils strhne pořádná mela.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -