- Reklama -

Kde zakotví Bertuzzi, pokud se nedohodne s Torontem?

- Reklama -

Tyler Bertuzzi patří k zajímavým jménům, které se mohou objevit na letošním volném trhu. Leafs i Bertuzzi sám vyjádřili touhu, aby jejich spojení pokračovalo i nadále. Co když se však jednání zadrhnou?

Bertuzzi před uplynulou sezonou podepsal roční smlouvu s Torontem, v 80 zápasech nasbíral 43 bodů. Devětadvacetiletý Kanaďan přinesl Leafs to, co od něj očekávali. Které týmy o Bertuzziho také budou stát?

Seattle Kraken 

Kraken potřebuje posílit útok. Bertuzzi by v jejich týmu dostal elitní ice time, útočník jeho typu by Seattlu rozhodně prospěl. Je však otázka, zda by chtěl lehce upozadit své ambice a jít do horšího týmu.

- Reklama -

Chicago Blackhawks

Chicago před touto sezonou získalo Connora Bedarda, což naplňuje fanoušky velkým optimismem při hledění do budoucna. Tým je v současnosti v přestavbě, rodí se tam však něco speciálního. Bertuzziho by tento potenciál mohl nalákat. Vedle Bedarda by mohl odehrát spoustu času v přesilových hrách.

Utah HC

Utah zoufale potřebuje vylepšit soupisku, kterou zdědil po Arizoně. Očekává se, že noví majitelé na volném trhu budou cílit na velká známá jména. Lákadlem pro Bertuzziho by mohl být perspektivní mladík Logan Cooley, který by se od něj mohl učit.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -