- Reklama -

Kings chystají nabídku na nespokojeného Eichela

- Reklama -

Fanshop týmuMladý kapitán Buffala Sabres Jack Eichel se netajil svojí frustrací nad dlouholetými neúspěchy Buffala Sabres. Poté, co byl oznámen mimořádný formát vyřazovacích bojů, do kterého zasáhne 24 týmů, dal naplno proud svým negativním emocím. Jeho Šavle se totiž nachází mezi sedmičkou týmů, které se do play-off nedostaly. Této situace, zdá se, bude chtít využít více mužstev.
Svoji šanci na získání americké superhvězdy zavětřili v Kalifornii. Na Los Angeles Kings se usmálo štěstí v draftové loterii, když Králové získali druhou volbu. Cesty jsou dvě. Kings mohou využít svoji volbu a zajistit si služby druhého nejlépe hodnoceného hráče draftu Quintona Byfielda. A nebo se rozhodnou pro ráznější krok a zkusit z Buffala získat druhou volbu draftu 2015 Jacka Eichela.
Kings už dříve byli v kontaktu s vedením Sabres ohledně potenciálního přesunu hvězdy Šavlí.
„Nestává se každý den, že byste měli v rukou tak silnou kartu, jakou druhá volba v draftu je. Zvlášť v tomto nabitém roce. Rob Blake (GM Kings) už sonduje na kolik si ostatní týmy váží druhé volby, aby získal představu, co by mohl očekávat na oplátku. Eichel bylo často skloňované jméno. Letos je tak odlišná situace, že manažeři musí být kreativní,“ prohlásil o zákulisí vyjednávání zdroj blízký vedení Los Angels.
Jméno Jacka Eichela je v poslední době často skloňované s potenciální výměnou. Spekulovalo se například o zájmu Bostonu Bruins. Vzhledem k tomu, že Medvědi hrají ve stejné divizi, tak trejd nevypadá pravděpodobně. Kings by na druhou stranu mohli k brzké volbě přibalit třeba zkušeného veterána Jeffa Cartera nebo nadějného Gabriela Vilardiho.
Vydají se Kings cestou rychlé přestavby nebo si budou piplat Byfielda od začátku jeho profesionální kariéry?
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -