- Reklama -

Kouč Leafs si stěžuje na Marnerovy výkony. Ten je přesto stále produktivním forvardem

- Reklama -

Hlavní trenér Toronta Sheldon Keefe si myslí, že hvězdný útočník Mitch Marner vypadá v této sezóně často tak, jakoby nebyl ve své kůži.

„Nepodává výkony na úrovni, jaké bychom od něj očekávali,“ uvedl Keefe pro TSN. „Ukázal záblesky v určitých obdobích, ale není pochyb, že Mitch ještě nenašel svou formu.“

Marner v této sezóně nebodoval už v sedmi zápasech, včetně pěti z posledních sedmi. V nich zaznamenal jen tři asistence.

Pro srovnání, v minulém ročníku nebodoval dohromady jen ve 14 duelech a svůj tým nakonec vedl s 99 body (30+69).

- Reklama -

To však neznamená, že 26letý Kanaďan není v této sezóně pro mužstvo ofenzivním přínosem. Doposud nasbíral v 19 střetnutích 20 bodů a je čtvrtým nejproduktivnějším hráčem týmu po Williamu Nylanderovi, Austonu Matthewsovi a Johnu Tavaresovi.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -