- Reklama -

Laine se cítí být zahanben

- Reklama -

Hvězdný útočník Columbusu Patrik Laine zažil v neděli dno své kariéry, když prohru 2:5 s Philadelphií sledoval z tribuny jako zdravý náhradník.

„Během mé kariéry je to pravděpodobně ta nejvíce zahanbující věc, jaká se mi stala. Nemám z toho radost. Oni to ví. Je to tak, jak to je. Je konec a hotovo,“ uvedl Laine pro portál The Athletic.

Laine dodal, že jej rozhodnutí trenéra překvapilo a nečekal jej.

Kormidelník Pascal Vincent verdikt odůvodnil tím, že Laine nenaplňoval na ledě svůj potenciál a potřeboval hluboký nádech a výdech.

- Reklama -

„Znám Patrika jako osobnosti i Patrika hráče…Znám jeho potenciál. Není s tímto rozhodnutím spokojený. Nyní se ale potřebuje vrátit k práci, získat nazpět cit, svou střelu a sebevědomí, aby mohl být tím Patrikem Lainem s číslem 29,“ poznamenal Vincent.

Laine zaznamenal v devíti duelech této sezóny jen dva góly a jednu asistenci. Nějaký čas vynechal i pro zranění horní části těla. Na úvod sezóny s ním Blue Jackets experimentovali na pozici centra, na úterním tréninku už byl ale zpátky na křídle.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -