- Reklama -

Lucic byl suspendován, Flames protestují

- Reklama -

Útočník Calgary Milan Lucic obdržel za svou ránu do tváře forvarda Kolea Sherwooda ze sobotního zápasu proti Columbusu dvouzápasovou stopku.
Oddělní hráčské bezpečnosti NHL zveřejnilo svůj verdikt v neděli.
K incidentu došlo poté, co Sherwood šťouchl do gólmana Flames Davida Ritticha, který kryl puk. Lucic poté za bránou v rámci odvety protihráče knokautoval. Od sudích obdržel za faul pouze menší trest za hrubost, utkání dohrála i jeho oběť.
Na video se podívejte ZDE.



Hlavní kouč Plamenů Brad Treliving nad rozhodnutím disciplinární komise kroutil hlavou.
„Mám pro George Parrose (člen komise) a celé Oddělení hráčské bezpečnosti nejvyšší možný respekt. Dělají skvělou práci. Ale tentokrát s nimi vehementně nesouhlasím,“ řekl trenér při setkání s médii.


„Viděl jsem hráče, který rýpal, píchal, praštil, bodal – nazvěte si to, jak chcete – do brankáře,“ uvedl Treliving. „Myslím si, že tatáž reakce by přišla od jakéhokoliv z 31 týmů v lize.“

Lucic byl suspendován potřetí ve své kariéře v NHL. Tentokrát vynechal nedělní duel s Washingtonem a chybět bude i v úterý proti Arizoně.
- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -