- Reklama -

Mark Stone se opět zranil před play-off. Přivedou Knights Guentzela jako náhradu?

- Reklama -

Kapitán Vegas Golden Knights Mark Stone se opět zranil. Klub vydal prohlášení, že jeho zranění nesouvisí s předchozím zraněním zad, které ho připravilo o podstatné části dvou předchozích sezon. Stone se zranil v úterním utkání proti Nashvillu. Trenér Bruce Cassidy sdělil, že Vegas bude Stone chybět několik týdnů.

Stone letos zažívá další silnou sezonu, dosud v 56 utkáních získal 53 bodů. Golden Knights už podle předchozích zpráv před play-off sháněli nové křídlo. Kdo by mohl rozšířit soupisku obhájců Stanley Cupu před vyřazovacími boji?

V hledáčku scoutů Vegas je Jake Guentzel. Útočník Pittsburghu je v posledním roce své smlouvy, může se stát neomezeným volným hráčem v létě. Vzhledem k tomu, že jsou Tučňáci mimo postupové příčky do play-off, bude o něj na volném trhu rvačka.

Velký návrat by se mohl udát v případě Reillyho Smithe. Dvaatřicetiletý forvard před sezonou odešel z Vegas do Pittsburghu, kde zatím nasbíral 23 bodů v 47 zápasech. V loňském play-off byl jednou z klíčových postav úspěšného mužstva Rytířů.

- Reklama -

Posledním jménem, které se skloňuje v souvislosti s Vegas je Vladimir Tarasenko. Ten před touto sezonou podepsal roční smlouvu s Ottawou, která ale nejspíše do play-off nepostoupí. Zkušený Rus zná velmi dobře díky působení v St. Louis, co udělat pro vítězství ve Stanley Cupu.

 

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -