- Reklama -

McDavid opět válel a pokořil další milník

- Reklama -

Connor McDavid je nezastavitelná mašina. V úterním zápase s Philadephií Flyers dosáhl hranice 900 bodů. Co dosáhl… Tuhle metu hravě překonal. Po pětibodové lavině je aktuálně již na 903 kariérních bodech. A při vítězství 5:2 byl tedy u všech branek svého týmu, když jednu dal a u dalších čtyř asistoval. Jeho Edmonton Oilers se navíc vezou na vlně šesti vítězných duelů v řadě.

„Je to další pěkný milník, příležitost zamyslet se nad prací, kterou jste vykonali. Pořád se snažíme vyhrabat z problémů, které jsme vytvořili na začátku sezony. Je potřeba mít takovéto série, abyste se z toho marasmu dostali. Měli jsme opravdu nepěkné momenty. Ale tahle stránka sezony se nám zamlouvá mnohem více,“ hodnotil po zápase spokojený Connor McDavid

„Flyers jsou tvrdě pracující tým, moc toho nevzdávají. Brání opravdu dobře, ale my jsme se toho drželi a myslím, že ‚Stu‘ (brankář Edmontonu Stuart Skinner ) předvedl několik skvělých zákroků. Našli jsme způsob, jak dát pár gólů, a bylo to dobré vítězství,“ dodal McDavid, který je v historických tabulkách pátým hráčem, kterému se podařilo hranice 900 bodů dosáhnout nejrychleji.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -