- Reklama -

Na NOVA Sport startuje nejprestižnější hokejová soutěž světa NHL

- Reklama -

Už ve středu 8. října odstartuje hokejová NHL nejen na ledových plochách amerických a kanadských stadionů, ale i v České republice exkluzivně na prémiovém kanálu NOVA Sport. Fanoušci se mohou na NOVA Sport těšit na 7 živých přenosů týdně, za celou sezonu stanice nabídne přibližně 250 zápasů. Jedno páteční utkání bude jako ochutnávku vysílat také volně dostupný kanál pro muže FANDA v rámci tematických Pátků na ledu.
Zkrátka nepřijdou ani předplatitelé videoportálu VOYO, kteří se kromě živého vysílání NOVA Sport dostanou i k záznamům utkání vždy po dobu 48 hodin od ukončení zápasu.
Hokejoví nadšenci se dočkají také 14 zápasů z prvního i druhého kola playoff a všech utkání z kola třetího; chybět nebudou ani všechny přenosy z finálových soubojů o Stanley Cup.
Skvělým hokejem budou diváky NOVA Sport provázet komentátoři Jan Velart, Roman Jedlička, Filip Šedivý, Štěpán Sokol a Tomáš Borovec. Hokejové přenosy doplní také každodenní shrnutí v pořadu NHL News, vysílaném od 18.50 a od 23.05.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -