- Reklama -

NHL míří do exotické destinace

- Reklama -

NHL už roky uspořádavá svoje zápasy v Evropě a představila se přitom i v méně tradičních trzích, jakými jsou Čína nebo Austrálie. Který trh by mohla přezkoumat v budoucnosti?

Potenciálním dějištěm mezinárodního zápasu NHL je Mexico City.

„Mexico City je na našem krátkém seznamu, jelikož naše týmy mají zájem tam jít a přezkoumat tento trh,“ uvedl pro ESPN obsahový ředitel NHL Steve Meyer.

Stars a Kings už měli v mexické metropoli své kempy a Arizona je týmem, jenž by se tam v budoucnosti také rád představil.

- Reklama -

Mexické kořeny má například hvězdný útočník Toronta Auston Matthews, který v roce 2021 řekl, že by si v Mexiku rád zahrál. NFL, NBA a MLB už tak učinili.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -