- Reklama -

Zk…ená špinavost, ozývalo se ve čtvrtek z kabiny Blue Jackets

- Reklama -

Pokud je hráč, na kterého zdravotní stav mohou být v Columbuse citliví, tak je to obránce Zach Werenski. Toho trápila absence i v minulé sezóně. O to nepříjemnější je, že hvězda týmu nedohrála čtvrteční otevírací zápas ročníku.

Werenski opustil utkání na konci druhé třetiny poté, co jej trefil kolenem na koleno Garnet Hathaway z Philadelphie. Ten dostal od sudích dvouminutový trest.

Fanouškem zákroku nebyl ani Erik Gudbranson.

„Byla to zk…ená špinavost,“ uvedl bez servítek.

- Reklama -

Čtvrteční zápas byl pro Werenského prvním od listopadu 2022, kdy mu sezónu ukončilo zranění ramene.

Blue Jackets později oznámili, že při zákroku utrpěl pohmoždění čtyřhlavého svalu stehenního. Hlavní trenér Pascal Vincent následně vyjádřil přesvědčení, že by zranění nemělo být dlouhodobého charakteru.

EDIT: Garnet Hathaway byl za zákrok počastován nejvyšší možnou pokutou 5000 dolarů. Werenski bude chybět 1-2 týdny.

David Jiříček při zranění Zacha Werenskiho povolán do prvního týmu #CBJ. https://t.co/pgNjsdh9RG

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -