- Reklama -

Noční můra Andreje Sekery. Slovenský bek se potýká s devastujícím zraněním

- Reklama -

Fanda NHL
Obránce Oilers Andrej Sekera doufal, že se po minulé sezóně negativně ovlivněné operací kolene, vrátí ke staré formě. V úterý však přišla ze zámoří zpráva, jež vrhá na nadcházející ročník stín nejistoty.
Generální manažer Edmontonu Peter Chiarelli informoval, že si dvaatřicetiletý bojnický rodák v rámci letní přípravy natrhl Achillovu šlachu. Pro slovenského veterána, který v uplynulém ročníku odehrál jen 36 zápasů, se jedná o fatální poranění.
Mimo hru by měl být minimálně několik následujících měsíců.


Z TÁBORA OILERS: Dasvidania! Jakupov se loučí s NHL
Fanshop týmu
„Je to vážné. Očekávali jsme, že se po operaci kolene odrazí zpět a bude tento rok zdravý. Je to pro nás velká rána,“ uvedl Chiarelli. „Uvidíme, jak se bude zotavovat, ale musíme hledat náhradu. A to ať už interní nebo někoho zvenčí. Můžeme ho alespoň umístit na listinu dlouhodobě zraněných hráčů, což nám pomůže s platem.“
Sekera zakončil sezónu 2017/18 s osmi asistencemi a průměrným ice-timem lehce nad 16 minut. S Olejáři je smlouvou s průměrnou gáží 5,5 mil. amerických dolarů vázán ještě pro další tři roky.
A koho by mohl Edmonton na jeho místo povolat? Podle reportéra Jima Mathesona se nabízí možnosti na trhu s volnými hráči. Jako největší adepty uvedl následující hokejisty: Brandon Davidson, Toby Enström, Luca Sbisa, Paul Martin, Jason Garrison, Alexej Jemelin, Kevin Bieksa, Kyle Quincey, Cody Franson, Johnny Oduya.
Vedení albertského celku čeká každopádně perný závěr léta.

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -