- Reklama -

Obavy v Edmontonu. Získají gólmana z Bostonu?

- Reklama -

Edmonton prohrál otevírací zápas sezóny proti Vancouveru jednoznačně 1:8 a přestože je na paniku ještě brzy, už se začíná spekulovat o hrozícím problému v brankovišti.

Ve středu si proti Canucks zachytali oba brankáři – Jack Campbell inkasoval čtyři góly z 16 střel, Stuart Skinner čtyři branky ze 17 střel.

Jimmy Murphy z portálu Boston Hockey Now cituje v této souvislosti jednoho z výkonných pracovníků NHL, že více podobných zápasů přinutí GM Kena Hollanda k akci.

Holland by se dříve nebo později mohl podívat na přestupový trh, aby našel trvalé řešení pro své brankoviště. Stejný zdroj přitom tvrdí, že by pomoc mohl najít v Bostonu.

- Reklama -

Oilers už údajně během léta projevili zájem o brankáře Linuse Ullmarka a Jeremyho Swaymana.  První jmenovaný má klauzuli o nevyměnitelnosti a podle Murphyho by mohl s odchodem do Edmontonu váhat.

Murphy též uvažoval, zda by Oilers nemohli zkusit získat někoho z Montrealu. Ten má k dispozici Samuela Montembeaulta, Jakea Allena a Caydena Primeaua.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -